WINNEN VIA DEN HAAG FM!

 in Geen categorie

Komende zondag 19 november zijn alle Ooievaarspashouders weer welkom in het stadhuis voor de vijftiende editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival. Den Haag FM mag deze week een aantal prijzen weggeven van partners van het festival. Meld je nu snel aan als jij op vrijdagavond 8 december gratis naar het adventsconcert in de Bethelkerk wilt.

Het gratis Ooievaarsfestival wordt georganiseerd voor Ooievaarspashouders en hun vrienden en familie uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Voor alle leeftijden is er van 12.00 tot 17.00 uur van alles te beleven op het gebied van kunst en cultuur. Dans, theater, muziek en workshops waar pashouders cadeautjes kunnen maken voor de naderende feestdagen. Ook maak je kans op leuke prijzen in de tombola. Nieuw dit jaar is een jongerenpodium met optredens van onder anderen dansgroep Moves, het New Dance Center en de bekende DJ’s Glowinthedark.

Den Haag FM mag deze week een aantal prijzen weggeven van partners van het festival. Zo maak je onder meer kans op vrijkaarten voor het adventsconcert op vrijdagavond 8 december in de Bethelkerk, waaraan wordt meegewerkt door het Kerkkoor Scheveningen, het Leidschendams Kerkkoor en een aantal solisten. Wil jij deze prijs winnen? Vul dan snel hieronder je gegevens in. Radiopresentator Rob Kemperman belt vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur live op Den Haag FM met de winnaar.

Recente berichten

Geef een reactie

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken