Afgelopen editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival in het Atrium van het Haagse Stadhuis was een groot succes!

6000 Ooievaarspashouders met hun vrienden en familie hebben genoten van het enorme culturele aanbod tijdens het festival.

Hoe het begon

Vanaf 2003 hebben de Ooievaarsdagen, zoals het festival toen nog heette, zich ontwikkeld tot een volwaardig en succesvol evenement dat niet meer weg te denken is uit Den Haag.

Het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival is vanaf het eerste jaar een gratis toegankelijk festival voor alle inwoners van Den Haag en omstreken geweest. In 2003 begon het festival in het Atrium van het Haagse stadhuis. In 2007 verhuisde het naar de Haagse Hogeschool. Vanaf 2010 stonden de Ooievaars Kunst- en Cultuurdagen met een eigen paviljoen op het Haags UIT Festival. Het Ooievaarsdagenpaviljoen stond in 2010 en 2011 aan de kop van de informatiemarkt op het Lange Voorhout.

In 2012 bestond het Ooievaarsfestival 10 jaar! En dat vierden we met een uitgebreid programma!

In 2013 werd er een spetterende dag georganiseerd in Theater Dakota in stadsdeel Escamp.

En in 2014 verhuisde het festival weer terug naar het Haagse stadhuis. Dit jaar bezochten maar liefst 6000 bezoekers het festival. Het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival is sindsdien op deze locatie gebleven en trekt nog steeds jaarlijks rond de 6000 bezoekers.

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken